2012. december 7., péntek

Kifőztük Karácsonyi Adománygyűjtés

Elkezdődött az idei Advent és nemsokára itt a Karácsony. Sokunknak ez egyet jelent örömteli várakozás időszakával. A fenyőfadíszítéssel, a sülő sütemények, a fahéj és a narancs illatával. A vidám családi összejövetelekkel. A csillogó karácsonyfa mellett boldogan játszó gyerekekkel. Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg.
A Kifőztük online gasztromagazin az idei évben is karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez. Az idei akció azonban más mint a korábbiak voltak. Idén nem egy magazin megvásárlásával lehet egy intézményt támogatni. Több segítő szándékú blogger elvállalta, hogy "felkarol" egy hozzá közelálló intézményt, és annak segít adományokat gyűjteni az adventi időszakban. 
Az én választásom a XII. kerületi Esze Tamás Gyermekotthonra esett. Magam is a XII kerületben lakom, (itt is nőttem fel) nem messze a Gyermekotthontól. Két kisgyerek édesanyja vagyok, így pontosan tudom, hogy mennyire várják ilyenkor a gyerekek a karácsonyi csodát. Ezért szeretnék az Intézményben lakó gyerekeknek és fiataloknak segíteni. 
Aki utazott már a fogaskerekűvel, biztosan találkozott a Gyermekotthon nevével, hiszen megállót is neveztek el róla. Az "Esze Tamás iskola" az a vöröstéglás intézmény, ahol 3 és 24 év közötti normál és különleges ellátási igényű fiúk és lányok ellátását biztosítják. A Gyermekotthon két épületében összesen 50 fiatalnak tudnak otthont biztosítani. Az Intézmény nem engedi el nagykorúvá vált neveltjeinek a "kezét", hiszen egy utógondozó részleggel is rendelkezik, aminek köszönhetően a fiatalok biztonságosan tudják megtenni az önálló élet felé az első lépéseket.
Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy a következő tartós élelmiszerek valamelyikével segítsétek a Gyermekotthont. Természetesen az adomány mértéke nincsen megkötve, mindenki annyit ad, amennyit tud/szeretne.
- rizs
- száraztészta
- só
- cukor
- konzervek
- tartós tej
- olaj
- lekvár


Az adományokat postai úton lehet nekik eljuttatni, az Intézmény nevére és címére (BUDAPEST FŐVÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ESZE TAMÁS GYERMEKOTTHONA, 1125. Budapest Diós Árok 40.). Természetesen személyesen is lehet vinni az adományokat, ebben az esetben kérlek írj nekem egy e-mailt, és én megírom, hogy az Intézményben ki és mikor tud fogadni Téged.

Köszönöm, hogy segítettél.

Mindenkinek Áldott Békés Ünnepeket kívánok.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése